Hejhå

Det gick jätte bra att jobba ikväll! Fick plinga 2 gg =)
Åsså hade vi varit så duktiga igår att vi fick semlor idag =) MumS!
Dom var från uddens.

Å på tors ska jag göra gelé naglar! Gud var jag längtar, kommer bli så fint =) Å billigt var det åxå, det är premiär veckan för tjejen som gör det, så hon har rabatt. Så då kommer jag vara fin till helgen, men vi ska bowla på fre med jobbet så då förstör jag väl garanterat dom..=/ men dom säger att dom sitter som sten så vi får väl se...

På fre direkt efter jobbet så ska jag rida för Lena och även lördag. Kul kul!

Å nästa helg så kommer jag att sitta vid en varm brasa å steka fläsk å grilla korv å bara myyysa i västerfjäll. Å naturligt vis köra skoter å åka bräda!! 
Där håller även pappa på att bygga en sovstuga så alla vi ska rymmas när vi far upp. Det har en tendens att bli full stuga nu för tiden, familjen har ju "utvecklas" kan man säga! Å det är då bara roligt! =)
Den blir så fin, har sett ritningen, å den ska vara klar innan midsommar säger pappa....men det vet vi ju hur det brukar bli! Hans rökkåta på gården skulle vara klar för ett halvår sedan, men där står den och lyser med sin frånvaro..! =) Men det gööör inget för han är ändå så duktig och jobbar å står i med annat, han har helt enkelt inte tid med alla projekt!

Nu blire nattinatti!




Vackert!

Gud va fint väder det är idag! Men tyvärr måste man jobba...ååå va tråkigt.
Igår släppte vi ihop Troya och Casilca, och det gick jätte bra! Vad dom trivdes ihop, Troya har aldrig gillat nån så mkt, å Casilka stod å slicka på Troyas manke, hon tyckte nog att hon hade konstig päls eller nå =P
Nu ska jag göra mig iordning för arb!

See Ya!

Hahaha

Gud va duktig jag just har varit! Råkade köra liiiite för fort ner för ÄRF backen och på så sätt hamna i plogkarmen...TUR att jag har vänner som skottar fram mig..och drar upp mig från diket! TACK =)
Bara liten spricka på frontspoilern...eller den gick av..men de va redan en liten spricka där innan...fast på andra sidan iofs...men det viktigaste var ju att älsklingen inte blev arg! =/

Annars var det en rätt bra kväll! Troya var jätte fin på Robban träningen och vi hoppade bana på 1 m, 1.10. Så jag var nöjd! =)
Nu ska jag gå ner och se film, White Noise 2..brrr skräckis...har iaf börjat kunna se skräckisar igen nu när älsklingen sove hemma på veckorna =)
Å jag hoppas han har gjort upp en brasa, för jag håller på att frysa ihjäl, valde inte den varmaste dagen att köra av vägen! =/

Kram


Troya löshoppning 1.30, fre den 13:e feb

Tjoho

Jag är sämst på att skriva i denna blogg...men det finns inte tid känns det som.
Men jag ska verkigen bli bättre! =)
Troya har hunni med att vara lite skadad, inget allvarligt men hon fick vila en vecka pga det iaf. Men nu håller jag på att sätta igång henne för fullt.
Å nu kan min snälla medhjälpare inte ta hand om Troysan längre, för hon ska flytta till SKÅNE! Men det är ju kul att hon fått jobb å så iaf =) Men tråkigt för oss som blir kvar i skit norrland. =(
Ska försöka lägga ut lite bilder på huset på pixen, men det nya uppladdningssystemet är ju kasst tycker jag, och det gamla funkar inte längre för mig. Men jag kan ändå inte göra det nu, för nu ska vi å bowla faktiskt, var längesen. Sen ska jag till stallet å rida lillgummsan.
BYEBYE!!

RSS 2.0